Teamfoto Extremera Dakwerken
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem
Uw verzekering en de gevolgen van dakschade Redactie, 16 januari 2024
Laat stormschade effectief herstellen door Extremera Dakwerken.
Extremera Dakwerken - Ons team implementeert de juiste hersteloplossingen voor uw stormschade.

Een goed onderhouden dak voorkomt dat u problemen ondervindt met uw verzekering wanneer u deze nodig heeft. Door de klimaatverandering worden de weersomstandigheden steeds extremer, wat het risico op stormschade aan uw dak vergroot. Maar wanneer er iets mis is met uw dak na een storm en u heeft deze niet goed onderhouden, kan het zijn dat uw verzekering niet uitbetaalt bij schade.

Wanneer heeft u recht op compensatie voor dakschade in Zaandam?

Bij storm, brand of diefstal (van dakpannen) kunt u mogelijk vergoeding krijgen voor schade aan uw dak, afhankelijk van uw verzekering. Als er sprake is van lekkage als gevolg van extreme regenval, kunt u meestal terecht bij uw verzekering. Het is belangrijk om te weten wat uw polis dekt en in welke situaties u aanspraak kunt maken op compensatie.

Wanneer uw dak schade heeft, is het verstandig om foto's te maken en deze, met een duidelijke omschrijving, naar uw verzekeraar te sturen. Niet alles wordt vergoed door de verzekering. Als er sprake is van slijtage of als u zelf niet goed voor uw dak heeft gezorgd, wordt deze schade meestal niet vergoed. Het is belangrijk om te weten wat uw eigen risico is bij schade (uw eigen risico).

Wees zuinig op uw dak en onderhoud het goed

In de meeste gevallen is schade door gebrek aan onderhoud of normale slijtage niet opgenomen in de polis van de meeste opstal- of woonverzekeringen. Onderhoud uw dak goed en voorkom zo onaangename verrassingen. Neem contact op met Extremera Dakwerken via 023 205 3500 en laat een offerte maken om uw dak in optimale staat te houden.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud.