Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakisolatie in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem

Dakisolatie in Zaandam

Bent u benieuwd naar de voordelen van dakisolatie? Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen, de kosten en de verschillende soorten dakisolatie. dakisolatie in Zaandam direct laten plaatsen? Een dakdekker in Zaandam van Extremera Dakwerken staat u te woord. Onze dakexpert staat klaar om u te informeren over het isoleren van uw dak, de beschikbare opties en wat wij voor u kunnen doen. Aarzel niet om ons te bellen op 023 205 3500.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is de voornaamste reden waarom mensen voor dakisolatie kiezen. Als u rekent met een gasprijs van 1 euro/m3, dan kunt u, afhankelijk van het soort dakisolatie, uitgaan van een kostenbesparing van rond de €600 op jaarbasis. Bij dakisolatie in Zaandam kunt u eenvoudig berekenen hoeveel u bespaart met de huidige gasprijs. Daarnaast biedt dakisolatie nog andere voordelen:

Het aanbrengen van dakisolatie zorgt voor meer wooncomfort.

 • U stoot minder CO2 uit omdat u minder gas nodig heeft om uw woning te verwarmen en helpt daarmee het klimaat.
 • Het zorgt voor waardevermeerdering van uw huis.
 • Dakisolatie: kosten

  Onderzoek of er landelijke of regionale subsidies zijn voor dakisolatie in Zaandam. Door gebruik te maken van deze subsidies kunt u tot wel 30% van de kosten terugkrijgen. Laat u uitgebreid informeren over de subsidievoorwaarden die van toepassing zijn. Op landelijk niveau of op regionaal niveau zijn er soms subsidies ter beschikking die de kosten nog kunnen drukken. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de beschikbare subsidies. Houd er rekening mee dat er vaak voorwaarden aan verbonden zijn.

  Wat wij voor u kunnen betekenen

  Maak gebruik van onze diensten voor het plaatsen van elk type dakisolatie. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Als u ervoor kiest om dakisolatie aan te brengen in Zaandam, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, uitgebreide expertise en maximale veiligheid.

  Dakisolatie binnenzijde

  Als u van plan bent om uw platte dak te vernieuwen, is dit het perfecte moment om dakisolatie aan de binnenkant toe te voegen. Wanneer u isolatiemateriaal aan de binnenkant van uw schuine dak aanbrengt, zult u merken dat uw zolder iets kleiner wordt. In plaats van dakisolatie kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Er worden dan isolatieplaten op de vloer gelegd of er wordt isolatiemateriaal tussen de balken aangebracht.

  Dakisolatie buitenzijde

  Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Dakisolatie aan de buitenzijde van uw schuine dak is een effectieve manier om uw dak te isoleren. De dakpannen gaan eraf, het isolatiemateriaal erop en de dakpannen er weer overheen. Een andere optie is het spuiten van speciaal isolatiemateriaal onder de dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan purschuim, termoparels of glaswolvlokken. Dit isoleert iets minder goed.

  Dakisolatie Zaandam door Extremera Dakwerken laten uitvoeren

  Wij hebben altijd voldoende dakdekkers beschikbaar, zodat wij u snel kunnen helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u direct een afspraak met ons regelen? Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 023 205 3500. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.

  Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Zaandam
  Over ons

  Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

  Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

  Wij helpen u graag verder!

  Zoeken

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Over Extremera Dakwerken

  Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
  Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


  Reviews van Extremera Dakwerken

  Door J.G
  Op 24 april 2023
  10

  Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

  Door R.V.H
  Op 24 maart 2023
  10
  Review heeft geen inhoud
  Door B.V.D.O
  Op 14 maart 2023
  10

  Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

  Door J.0
  Op 7 maart 2023
  10

  ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

  Door W.V.D
  Op 28 februari 2023
  10

  Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

  Door P.V.D
  Op 14 februari 2023
  10

  Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

  Door E.O
  Op 30 december 2022
  10

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

  Door W.G
  Op 16 november 2022
  10

  Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

  Door W.G
  Op 10 november 2022
  10

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

  Door Aukeline Jonker
  Op 30 augustus 2022
  8

  Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

  Door Mehmet Dagdeviren
  Op 25 mei 2022
  10

  Beste dakdekker die ik ken

  Door H.D
  Op 13 mei 2022
  10
  Review heeft geen inhoud
  Door HenkieT
  Op 10 april 2022
  10

  H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

  Door T.A
  Op 6 april 2022
  8

  Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

  Door Lisette van Eijk
  Op 31 maart 2022
  10

  Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

  Door Albert Timmerman
  Op 19 maart 2022
  8

  Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

  Door G.O
  Op 15 maart 2022
  10
  Review heeft geen inhoud
  Door L.W
  Op 19 januari 2022
  8
  Review heeft geen inhoud
  Door H.S
  Op 5 januari 2022
  10

  Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

  Door D
  Op 21 december 2021
  10

  Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

  Door K.D.B
  Op 6 december 2021
  10

  Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

  Door J
  Op 30 november 2021
  8
  Review heeft geen inhoud
  Door H.M.S
  Op 9 april 2020
  10

  Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.