Teamfoto Extremera Dakwerken
Daklekkage in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem

Daklekkage in Zaandam

U baalt als een stekker als u de natte plek op het plafond ziet. U denkt meteen aan een daklekkage. Bij een daklekkage Zaandam kunt u beter direct een dakdekker bellen. Wat er ook aan de hand is met uw dak, een dakdekker van Extremera Dakwerken geeft u aan de telefoon direct handige tips en komt snel bij u langs. Ontdek hieronder alles over daklekkages in Zaandam en neem direct contact met ons op via 023 205 3500 als u hulp nodig heeft.

Daklekkage Zaandam: wat te doen?

Probeer de oorzaak van de lekkage aan uw dak in Zaandam te vinden. Het is van groot belang om direct in actie te komen om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Om schade aan uw eigendommen te voorkomen kunt u deze beter even verplaatsen. Soms sijpelt er daadwerkelijk water uit uw plafond. Maak eventueel foto's voor uw opstalverzekering. Let goed op als u overweegt om op uw dak te gaan. Dit brengt veel risico's met zich mee, vooral omdat het dak door de lekkage niet in optimale staat is.

Onze werkwijze bij daklekkage in Zaandam

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij daklekkage Zaandam. Door uw beschrijving van het probleem kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van wat er precies met uw dak aan de hand is. Wij stellen daarna vaak nog wat technische vragen. Bij het plannen van de vervolgstappen overleggen wij eerst met u. Vervolgens bezoeken wij uw dak om een grondige inspectie uit te voeren en u van een definitief advies te voorzien.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. Na de dakinspectie adviseren wij u over de staat van uw dak en wat er precies moet gebeuren om het dak te herstellen. Wij geven u ook vaak een inschatting van de kosten. Vervolgens bespreken wij met u de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Is u het daarmee eens, dan maken we een afspraak voor het repareren van de daklekkage.

Oorzaken lekkage dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Slecht onderhoud is een van de meest voorkomende oorzaken van daklekkage Zaandam. Het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw dak is daarom belangrijk.

Lekkage plat dak

Na een kapotte dakbedekking is een slechte waterafvoer de grootste oorzaak van een lekkage plat dak. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. Een plat dak repareren vergt wel wat handigheid. Ziet u dit niet zitten, dan staat een ervaren dakdekker van Extremera Dakwerken klaar om uw dak te repareren. Bel direct op 023 205 3500.

Lekkage schuin dak

Een schuin dak zit heel anders in elkaar dan een plat dak. De dakpannen kunnen kapot gaan of van het dak afwaaien. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van lekkage schuin dak. Als u dat wilt, zijn wij in staat om direct aan de slag te gaan met de reparatie met behulp van onze volledig uitgeruste bedrijfswagen. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Zaandam

Uw daklekkage moet natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Gelukkig staat er bij Extremera Dakwerken altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om het probleem aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat u altijd duidelijke afspraken heeft, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Laat uw daklekkage in Zaandam gerust aan ons over. Wij zorgen ervoor dat we altijd goed bereikbaar zijn. Bel ons op 023 205 3500. Wij staan u graag te woord.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.