Teamfoto Extremera Dakwerken
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem

Plat dak isoleren Zaandam

Is uw doel om uw woning in Zaandam energiezuiniger te maken en het wooncomfort te verbeteren? Onze vakkundige dakdekkers zijn beschikbaar om u te ondersteunen met het isoleren van platte daken. Door te kiezen voor isolatie profiteert u van aanzienlijke voordelen op het gebied van energie-efficiëntie en kostenbesparing. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 023 205 3500 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Voordelen van plat dak isolatie

Het isoleren van een plat dak is essentieel voor het handhaven van een comfortabele binnentemperatuur gedurende het hele jaar. Door warmteverlies te minimaliseren en thermische regulatie te waarborgen, helpt het om het hele jaar door een aangename binnentemperatuur te behouden. Door goed te isoleren en de thermische omstandigheden te reguleren, draagt isolatie bij aan een aangename leefomgeving en vermindert het de stookkosten.

Soorten isolatiemateriaal voor het platte dak

Voor het isoleren van platte daken zijn er verschillende materialen beschikbaar. PIR-platen, EPS-isolatie en gespoten PUR zijn voorbeelden van isolatiematerialen die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben om de isolatieprestaties te optimaliseren. Vertrouw op onze vakmensen om u te voorzien van professioneel advies over welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor uw specifieke woonsituatie.

Isolatiemethoden platte daken

Er zijn meerdere isolatiemethoden beschikbaar voor platte daken, waaronder warm dak, koud dak en omgekeerd dak. De voor- en nadelen van elke methode variëren afhankelijk van de dakconstructie en uw situatie. Ervaar de kennis van onze experts en ontdek welke methode het beste past bij uw specifieke behoeften en zorgt voor het hoogste rendement.

De toegevoegde waarde van professionele plaatsing in Zaandam

Bij het isoleren van een plat dak is het van groot belang om nauwkeurig en vakkundig te werk te gaan. Onze professionele dakdekkers zijn goed bekend met het voorkomen van koudebruggen en vochtproblemen, wat van cruciaal belang is voor een succesvolle isolatie. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om het isolatiemateriaal op een zorgvuldige manier aan te brengen, wat resulteert in hoogwaardige isolatie die lang meegaat.

Energiebesparing en kostenverlaging

Een goed geïsoleerd plat dak zorgt voor een aanzienlijke vermindering van uw energiekosten op de lange termijn. Dankzij isolatie zal u minder hoeven te verwarmen en te koelen, waardoor u logischerwijs kunt besparen op energiekosten. Isolatie is een effectieve manier om zowel uw portemonnee als het milieu op een duurzame wijze te ondersteunen.

Onze diensten voor plat dak isolatie in Zaandam

In Zaandam bieden wij als specialisten in dakdekkerswerk en isolatie maatwerk voor platte daken. We beginnen met een grondige evaluatie van uw isolatiebehoeften en helpen u bij het kiezen van het juiste isolatiemateriaal en de beste methode. Door onze professionele installatie kunt u rekenen op isolatieprestaties die lang meegaan.

Benieuwd naar hoe plat dak isolatie uw huis in Zaandam kan transformeren? Twijfel niet langer en neem nu contact op met Extremera Dakwerken. Neem contact met ons op via 023 205 3500 of vul het contactformulier in voor een offerte en ontdek zelf hoe onze expertise kan bijdragen aan een efficiëntere, comfortabelere en duurzamere woonsituatie.


Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor plat dak isoleren?

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Bouwgarant,KOMO,Erkend leerbedrijf,NIBE Dubokeur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.