Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakgoten in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem

Dakgoten in Zaandam

Bij Extremera Dakwerken realiseren we ons als dakdekkersbedrijf maar al te goed het belang van goede dakgoten in zowel huizen als bedrijfspanden. Met behulp van deze onopvallende waterafvoersystemen wordt voorkomen dat het water zich verspreidt naar ongewenste plekken, met alle onaangename gevolgen die daarbij komen kijken. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden rondom dakgoten in Zaandam. Neem telefonisch contact met ons op via 023 205 3500 of vul het contactformulier in.

Het belang van goed onderhouden dakgoten

Als de levensaders van een gebouw zorgen de goten voor een effectieve afvoer van regenwater, voorkomen ze ophoping op het dak en bieden ze bescherming aan de fundering en muren tegen waterschade. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunnen de goten hun functie blijven vervullen. Verwaarloosde goten kunnen leiden tot verstoppingen, lekkages en zelfs structurele problemen aan uw huis als gevolg van waterschade. Door ze goed te onderhouden, blijven ze altijd optimaal functioneren.

Veelvoorkomende problemen

Dakgoten kunnen te maken krijgen met tal van problemen, en sommige zijn frequenter dan u denkt. Verstoppingen komen vaak voor door bladeren en vuilophoping, wat mogelijk kan leiden tot overstromingen en schade aan het dak en de muren. Lekkages ontstaan ook door scheurtjes in de goten, een slechte afdichting of een loslatende verbinding. Versleten bevestigingen zijn vaak de oorzaak van doorhangende goten, wat heel vervelend is en de waterafvoer ernstig kan verstoren met alle nadelige gevolgen van dien.

Inspectie en reiniging

Het regelmatig inspecteren en schoonmaken van uw dakgoten voorkomt problemen. Zo kunt u achterstallig onderhoud sneller signaleren. Bij een inspectie worden verstoppingen en beschadigingen zoals loshangende of verroeste onderdelen ook sneller ontdekt. Het consequent verwijderen van vuil en het herstellen van beschadigingen zorgt ervoor dat uw goten veel langer mee gaan en dat ze minder snel vervangen hoeven te worden.

Reparatie

Wanneer er gebreken zijn, inspecteren onze deskundige dakdekkers de dakgoten eerst grondig voordat ze met een passende oplossing komen voor de reparatie. Denk bij zo'n reparatie bijvoorbeeld aan het herstellen van lekkages, het vervangen van beschadigde onderdelen of bepaalde gedeeltes van de dakgoot en het opnieuw bevestigen van doorhangende goten. Wij hebben als doel om de dakgoten weer jarenlang probleemloos te laten werken.

Dakgootvervanging in Zaandam

Mochten de goten er zo slecht aan toe zijn dat herstel niet meer mogelijk is dan schakelen we door naar dakgootvervanging. Dit komt het meest voor bij verouderde systemen die niet meer efficiënt zijn. In een dergelijke situatie zullen we de materialen vooraf met u bespreken, zoals duurzaam PVC, klassiek zink of lichtgewicht aluminium. Samen met u bekijken we wat het beste past en zorgen we voor een nette installatie.

Preventieve maatregelen om problemen voor te zijn

Het is verstandiger om preventieve maatregelen te nemen zodat problemen worden voorkomen en u niet constant hoeft te herstellen. Om problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw dakgoten goed functioneren, is het raadzaam voor huiseigenaren om preventieve maatregelen te nemen, zoals het installeren van bladafscheiders, het regelmatig plannen van onderhoud en het overwegen van naadloze goten. Met behulp van deze maatregelen wordt de kans op problemen verkleind en kunt u genieten van goed werkende dakgoten waar u niet veel naar hoeft om te kijken.

Goed werkende dakgoten zijn voor ons als dakdekkersbedrijf van essentieel belang om een correcte afwatering te waarborgen. Onze toegewijde dakdekkers in Zaandam zorgen ervoor dat uw dakgoten altijd in topconditie zijn. U kunt bij hen terecht voor inspecties, reiniging, reparaties of vervanging. Laat ons uw goten vakkundig verzorgen door vandaag contact op te nemen via 023 205 3500 of het contactformulier.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.