Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakisolatie schuin dak in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem

Dakisolatie schuin dak in Zaandam

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Zaandam energiezuiniger maken en een comfortabeler binnenklimaat creëren? Kies voor het isoleren van uw schuine dak en geniet van de vele voordelen. Wilt u uw hellend dak isoleren? Neem contact met ons op via 023 205 3500 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via het contactformulier.

De voordelen van schuin dak isolatie

Een beter geïsoleerd schuin dak heeft verschillende voordelen. Hierdoor wordt de energiezuinigheid verbeterd doordat warmteverlies wordt verminderd en de binnentemperatuur beter wordt geregeld. Hierdoor ontstaat niet alleen een comfortabelere leefomgeving, maar ook aanzienlijk lagere energiekosten.

Verschillende isolatiemethoden voor hellende daken

Er zijn diverse mogelijkheden om een schuin dak te isoleren, zowel intern als extern. Onze deskundige dakdekkers geven u graag advies over de beste techniek voor uw specifieke situatie. Bij aanvang van de oriënterende fase zullen we stap voor stap uitleggen hoe elke methode werkt en direct de materialen en hun specifieke voordelen en nadelen bespreken.

Isolatiematerialen voor schuine daken in Zaandam

Glaswol, steenwol en PIR-platen worden frequent toegepast als isolatiematerialen voor schuine daken. Bij het isoleren van uw dak is het belangrijk om te weten dat elk materiaal unieke eigenschappen heeft die bijdragen aan het isoleren van warmte en het verminderen van geluid. Bij ons kunt u altijd rekenen op professioneel advies om de juiste keuze te maken, afgestemd op uw persoonlijke woonsituatie en isolatiedoelen.

Het belang van luchtdichtheid en dampremming

Luchtdichtheid en dampremming spelen een cruciale rol bij het isoleren van een schuin dak. Het vermijden van koudebruggen en vochtproblemen is een prioriteit voor onze dakdekkers. Met een goede afdichting wordt niet alleen de isolatieprestatie verbeterd, maar ook de levensduur van het dak verlengd.

Professionele installatie voor optimale isolatieprestaties

Voor een perfect geïsoleerd schuin dak is vakmanschap en ervaring nodig. We zijn blij dat onze vakmensen precies weten hoe ze de verschillende isolatiematerialen moeten installeren om het maximale rendement te behalen. Als u kiest voor een professionele installatie, kunt u vertrouwen op isolatie die goed geplaatst is en daadwerkelijk voordelen biedt.

Onze diensten voor schuin dak isolatie in Zaandam

Wij zijn een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Zaandam, gespecialiseerd in het bieden van geschikte oplossingen voor het isoleren van uw schuine dak. Wij bekijken uw isolatiebehoeften grondig, geven u advies bij het kiezen van het juiste materiaal en zorgen voor een professionele plaatsing met aandacht voor elk detail. Maak de keuze voor isolatieoplossingen die zorgen voor duurzaamheid en comfort.

Bel Extremera Dakwerken nu en kom erachter hoe wij uw schuine dak kunnen isoleren, voor een beter wooncomfort en lagere energiekosten. Twijfel niet en bel naar 023 205 3500 of maak gebruik van het contactformulier. Ervaar gelijk de energiebesparende voordelen en het verbeterde comfort van een goed geïsoleerd dak.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.