Teamfoto Extremera Dakwerken
Stormschade in Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem

Stormschade in Zaandam

Zaandam onderscheidt zich niet van andere locaties als het gaat om heftige weersomstandigheden. Wanneer er een krachtige storm ontstaat, kan uw dak grote schade ondervinden. Maakt u zich geen zorgen - wij hebben een ervaren dakdekkersbedrijf dat altijd klaar is om u te assisteren bij het herstel van stormschade.

Bij Extremera Dakwerken willen we u graag laten begrijpen waarom direct actie ondernemen van cruciaal belang is. Wij informeren u graag van tevoren over de reparaties die we zullen uitvoeren en hoe ons team ervoor zal zorgen dat uw pand permanent beschermd is. Aarzel niet om te bellen naar 023 205 3500 of een offerte aan te vragen via het contactformulier.

Schade aan dakbedekking

Verschillende vormen van stormschade kunnen het dakbedekking aantasten. Wanneer er schade is aan uw dak, kan dit onder andere bestaan uit afgewaaide, verschoven of gebroken dakpannen, scheuren in het dakmateriaal en schade aan andere dakonderdelen. Als gevolg van deze schade kunnen er lekkages ontstaan en kan de structuur van het dak verzwakken, wat de levensduur ervan aanzienlijk kan verkorten als er geen tijdige reparatie plaatsvindt.

Veelvoorkomende gevolgen van onbehandelde stormschade

Het niet aanpakken van stormschade kan gevaarlijke gevolgen hebben voor uw woning of bedrijfspand. Van vochtproblemen veroorzaakt door lekkages tot een verzwakte dakconstructie die de algemene veiligheid bedreigt. Dit kan een aanzienlijke impact hebben. Daarnaast kan het ophopen van vocht leiden tot een ongezond binnenklimaat, doordat schimmelgroei ontstaat en de kans op allergieën stijgt.

Signalen om op te letten

Het opmerken van dakschade kan soms lastig zijn, maar er zijn aanwijzingen die erop wijzen dat uw dak niet langer de gewenste bescherming biedt. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan mogelijke schade aan uw dak, zoals waterlekkages, dakpannen die los zitten of ontbreken, vervormingen in het dakoppervlak en beschadigde dakgoten. Als u deze verschijnselen opmerkt, wordt het tijd om actie te ondernemen. Als u deze verschijnselen waarneemt, is het verstandig om meteen actie te ondernemen.

Waarom snel ingrijpen belangrijk is

Het is van uiterst belang om onmiddellijk te reageren bij dakproblemen. Door kleine gebreken te negeren, kunnen er in de toekomst grotere problemen ontstaan en kunnen de kosten voor reparatie aanzienlijk stijgen. Het snel inschakelen van professionele hulp kan de schade enorm beperken en geeft u bovendien weer een gerust gevoel in de wetenschap dat het dak weer goed functioneert.

Het belang van professionele inspectie en reparatie

Bij het aanpakken van stormschade is het inschakelen van een professionele dakdekker een verstandige zet. Ons team van experts heeft de nodige ervaring om de volledige omvang van de schade nauwkeurig te kunnen beoordelen en de juiste herstelstappen te nemen. Dankzij de ervaring en vaardigheden van ons dakdekkersbedrijf kunt u vertrouwen op een oplossing die duurzaam en effectief is.

Onze diensten bij stormschade in Zaandam

Bij Extremera Dakwerken beseffen we hoe essentieel het is om stormschade snel te repareren. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, waaronder noodreparaties, tijdelijke oplossingen om verdere schade te voorkomen, klein herstel en volledige dakrenovaties. Onze expertise zorgt ervoor dat uw pand permanent beschermd blijft tegen de wispelturigheid van de natuur.

Wacht niet tot het een ramp wordt. Neem vandaag nog contact op met ons voor deskundig herstel van stormschade in Zaandam en de omliggende gebieden. Neem gerust contact met ons op via 023 205 3500 of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Wij garanderen dat uw dak zijn functie behoudt en uw pand veilig blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.