Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakrenovatie Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Haarlem

Dakrenovatie Zaandam

Is uw dak toe aan nieuwe dakbedekking, renovatie, of een grondige inspectie? In Zaandam staan wij van Extremera Dakwerken u graag bij met iedere dakrenovatieklus. Indien u vragen heeft, staan wij graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via 023 205 3500 of eenvoudig het contactformulier invullen om een offerte aan te vragen.

Functie dakrenovatie Zaandam

De kwaliteit van uw dak kan veel invloed hebben op uw energieverbruik en op de uitstraling van uw huis. Met onze Nederlandse weersomstandigheden wordt een dak al snel onderworpen aan slijtage door wind, regen, sneeuw of vorst. Dit kan leiden tot kleine beschadigingen, maar ook tot het verzwakken of aantasten van de dakconstructie.

We spreken van dakrenovatie als het dak wordt vernieuwd, in plaats van alleen gerepareerd. Het dak kan op verschillende manieren energiebesparender worden gemaakt, bijvoorbeeld door het waterafstotend te behandelen. In sommige gevallen is een volledige renovatie van het dak niet nodig en kan een reparatie afdoende zijn. Indien uw dak al een tijd meegaat en vaak dezelfde problemen veroorzaakt, kan het een slimme beslissing zijn om te kiezen voor dakrenovatie.

Dakinspectie Zaandam

Kleine beschadigingen kunnen op lange termijn leiden tot grote beschadigingen en grote onkosten. Het tijdig laten renoveren van uw dak is een manier om dit soort onveilige situaties en de onkosten die ermee gepaard gaan te voorkomen. Wanneer u zulke kleine beschadigingen opmerkt, kunt u dus het beste meteen aan de bel trekken bij een professionele dakdekker.

Als u twijfelt aan de staat van uw dak, helpt Extremera Dakwerken u graag. Vraag ons voor een professionele dakinspectie. Het is verstandig dit in elk geval eens in de paar jaar te laten uitvoeren. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar plekken die een lekkagerisico vormen, en naar beschadingen in de dakgoot of de dakbedekking.

Kosten dakrenovatie Zaandam

De kosten van dakrenovatie zijn afhankelijk van de grootte van het dak, het type dakbedekking en het soort beschadigingen. Bitumen is een stuk voordeliger dan dakpannen, en het renoveren van een plat dak kost aanzienlijk minder tijd en moeite dan het herstellen van een schuin dak. Gemiddeld bent u voor dakrenovatie aan een plat dak tussen de €1.000 en €1.600 kwijt. Bij een schuin dak is dit bedrag hoger, rond de €5.000.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Wanneer u overweegt om uw dak te laten renoveren, zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten. U kunt er bijvoorbeeld over nadenken om de dakrenovatie te combineren met andere werkzaamheden aan uw dak. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van dakisolatie of het laten reinigen van uw dak.

Door erop te letten dat de renovatie de luchtdichtheid van het dak niet verstoort, kunt u warmteverlies door ongewenste luchtstromen voorkomen. U kunt er ook eens over nadenken of het mogelijk is dat er asbest aanwezig is in het dak. In dat geval is het verstandig om gelijk voor een hele nieuwe dakbedekking te gaan. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om niet alleen een dakdekker, maar ook een architect in te schakelen. Uw dakdekker kan u hierover informeren.

Contact met Extremera Dakwerken voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij Extremera Dakwerken kunt u rekenen op snelle service en professionele resultaten, voor een goede prijs. Onze dakdekkers helpen u graag verder door te informeren over de mogelijkheden en passend advies te geven. Bovendien kunnen we met u meedenken over hoe andere dakwerkzaamheden samengevoegd kunnen worden.

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker om u te helpen met uw dakrenovatie? Voor elke dakrenovatieklus in Zaandam is Extremera Dakwerken uw betrouwbare partner. Wacht niet te lang, bel naar 023 205 3500 of maak gebruik van het contactformulier en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3500

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.