Stormschade herstel in Zaandam

Gedurende het hele jaar kunnen we in Nederland te maken krijgen met schade en de gevolgen hiervan. Zo kunnen dakpannen losraken, lekkages ontstaan of scheurtjes vormen in ons dakleer. Heeft u te maken met stormschade in Zaandam? Dan schakelt u de vakmensen van Devason in. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer in oude staat wordt hersteld. Onze allround service richt zich op alle daktypen, variërend van platte tot hellende daken en bitumen tot shingles. Ook aan de achterzijde van uw dak, de niet minder belangrijke dakdoorvoer, verzorgen wij vakkundig herstel bij stormschade.

Dakpannen los

Met name pannendaken zijn gevoelig voor stormschade. Hoewel de constructie van een pannendak berust is op de meeste weersomstandigheden, zorgen extreme situaties zoals een storm er toch voor dat pannen los komen te liggen. Ook kunnen losse dakpannen in hun geheel vallen of afbreken. Dit soort klein herstel voert Devason graag voor u uit. Het lijkt misschien onschuldig, maar achter een verzakte of gebroken dakpan kan lekkage voortkomen. Dat wilt u niet!

Stormschade herstel

Wat voor stormschade u ook mee te maken heeft, Devason lost het voor u op. Wilt u gebruik maken van onze allround service in Zaandam of heeft u met spoed iemand nodig? Bel ons dan direct voor een afspraak. Laat stormschade niet zitten; laat het vakkundig herstellen door onze medewerkers.