Dakreparatie in Zaandam

Zijn er zichtbare beschadigingen zichtbaar aan het oppervlak van uw dak of heeft u ineens te maken met lekkage aan de binnenzijde van het dak? Voor dakreparatie in Zaandam bent u bij ons aan het juiste adres. Laat onze professionele dakdekker in Zaandam u verder helpen. Extremera Dakwerken staat in Zaandam garant voor tal van herstelwerkzaamheden, zowel bij platte als hellende daken. Mochten er zich op meerdere plekken in het dak scheurtjes of gebreken voordoen, dan is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een dakrenovatie. Hierbij blijft de originele structuur van uw dak behouden, maar wordt de toplaag voorzien van nieuwe bekleding.
dak repareren Zaandam

Plat dak repareren

Extremera Dakwerken is uw ervaren dakdekkersbedrijf in Zaandam. Wij verzorgen de reparatie van platte daken. Onze expertise ligt bij bitumen platte daken. Daarnaast herstellen we ook oneffenheden bij de dakdoorvoer, een belangrijk onderdeel van ieder dak. Spelen er meerdere problemen rondom uw dak en wilt u graag een snelle en vakkundige oplossing? Schakel ons dan in.

Ook bij stormschade

Schade aan uw dak is naast achterstallig onderhoud veelal het gevolg van extreme weersomstandigheden. Is er bij uw woning sprake van stormschade? Dan kan Extremera Dakwerken u helpen! Schakel voor dakreparatie in Zaandam de vakmensen van Extremera Dakwerken in. Bij ons ontvangt u garantie op alle herstelwerkzaamheden. Neem contact op met ons via 085 - 106 13 97 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.