Dakreparatie in Zaandam

Snel een dakreparatie in Zaandam vereist? Dit is snel geregeld bij Extremera Dakwerken. Onze dakdekker in Zaandam staat u bij bij al uw dakproblemen. Liggen uw nokvorsten los op het dak? Wij beschikken over Flexium dakpannen pasta die ervoor zorgt dat nokvorsten stormvast en waterdicht worden. Lees hieronder meer over dakreparatie in Zaandam of bel ons direct op 085 - 106 13 97.

dak repareren Zaandam

Dakreparatie in Zaandam uit laten voeren door Extremera Dakwerken

Wij helpen u met alles wat met uw dak te maken heeft: schoorstenen, dakkapellen, dakgoten en meer. Bij Extremera Dakwerken kunt u rekenen op effectieve dak reparaties en gedegen service. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij voeren eerst een vrijblijvende dakinspectie uit, zodat we uw hele dak in kaart brengen en alle mankementen aan uw dak kunnen repareren. Op basis van de staat van uw dak en uw specifieke wensen voor uw dak geven wij u een duidelijke op maat gemaakte offerte. Wij bespreken de offerte graag met u en maken indien gewenst aanpassingen. Zijn we akkoord, dan prikken we een datum voor de dakreparatie in Zaandam.

Kosten dakreparatie in Zaandam

Bij het berekenen van de kosten voor het repareren van het dak moet u het uurloon van de dakdekker, uw locatie, de materialen en de omvang van de klus meenemen. Het is erg lastig om met zekerheid te zeggen hoeveel u kwijt zult zijn, maar de prijs per m³ ligt meestal tussen de €100 en €300. Als blijkt dat er veel aan uw dak moet gebeuren kunt u ook voor dakrenovatie kiezen. Wij bekijken de opties met u.

Plat dak repareren

Zit er een kleine scheur in de dakbedekking van uw platte dak? Soms is het aanbrengen van wat reparatie pasta voldoende en soms moeten we een deel van de dakbedekking vervangen om het lek te dichten. Naast het repareren van uw dak reinigen wij uw dak ook. De meeste problemen met uw dak komen dan vanzelf aan het licht. Wij kunnen ze dan effectief verhelpen.

Dakreparatie in Zaandam aan hellend dak

Uw schuine dak laten repareren? De dakspecialist van Extremera Dakwerken herstelt uw dak, wat er ook kapot is. Net als bij een plat dak is bij de reparatie van een hellend dak dakreiniging essentieel. U kunt kosten besparen op uw dak door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren. Daarmee voorkomt u problemen met uw dak en dus dakreparatie in Zaandam.

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage kan heel wat ergernis opleveren. Bel snel een vakspecialist. Zowel een lek plat dak als een lekke dakgoot of een schuin dak repareert Extremera Dakwerken. Een verstopte dakgoot of een vies dak kan een daklekkage veroorzaken. Zorg ervoor dat u uw dak schoon houdt.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Zaandam

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker voor de dakreparatie in Zaandam. Een schoornsteen repareren of een heel pannendak vervangen, geen enkele klus is ons vreemd. Wij zijn te bereiken op 085 - 106 13 97, maar ook via ons contactformulier.