Vakkundige dakrenovatie in Zaandam

Heeft u al een tijdje last van terugkerende problemen rondom uw dak? Dan is het wellicht verstandig een dakrenovatie uit te laten voeren. Hierbij blijft de structuur van uw dak behouden, maar vernieuwen we de algehele bedekking, waardoor uw dak weer als vanouds functioneert. Bij Extremera Dakwerken hebben we ervaring met de diverse mogelijkheden om het dak te renoveren, zoals bij hellende en platte daken. Onze expertise ligt daarin bij bitumen platte daken en shingle daken. Voor hellende daken voeren wij kleine werkzaamheden uit.
dak renoveren Zaandam

Plat dak renoveren

Veruit de meeste platte daken zijn voorzien van een bitumen dakbedekking, al dan niet met toevoeging van een laag grind. Dit is duurzaam materiaal, welke circa 30 jaar hoogwaardig op uw dak kan liggen. Door toedoen van diverse weersomstandigheden in combinatie met achterstallig onderhoud kunnen zich echter scheurtjes en kleine lekkages voor gaan doen in de bedekking, met alle gevolgen van dien. Door tijdig een inspectie uit te voeren voorkomt u dergelijke problemen. Mocht uw dak toe zij aan een dakrenovatie, dan helpen wij u daar graag bij. Onze expertise ligt in platte daken en dan met name bitumen; we kunnen u dus op maat helpen.

Dakdekker in de regio Zaandam

Voor een dakrenovatie in Zaandam kunt u contact opnemen met Extremera Dakwerken. Wij controleren uw dak van A tot Z en zorgen voor een allround renovatie. Het dak renoveren? Schakel Extremera Dakwerken hiervoor in! Neem contact met ons op via 085 - 106 13 97 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.