Daklekkage in Zaandam

U doet ’s ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Zaandam moet snel opgelost worden. Ook al is het nog vroeg in de ochtend. De dakdekkers van Extremera Dakwerken zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op korte termijn langskomen om naar uw dak te kijken. Wij hebben voor u wat informatie over daklekkages op een rijtje gezet. Lees snel verder. Belt u liever direct? Wij zijn 24/7 bereikbaar op 085 - 106 13 97.
daklekkage repareren Zaandam

Daklekkage Zaandam: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Vergeet niet uw spullen even ergens anders neer te zetten indien er veel water uit het plafond komt. Maak daarnaast foto’s van het lek, zodat u die naar uw opstalverzekering kunt sturen. Een dak beklimmen vereist ervaring. Dakdekkers hebben kennis van daken en gaan goed voorbereid het dak op. Wij raden u af om zelf uw dak op te gaan.

Onze werkwijze bij daklekkage in Zaandam

Bij de reparatie van een daklekkage Zaandam hanteren wij een heldere werkwijze. Hierdoor behouden wij onze kwalitatieve dienstverlening. Wij luisteren eerst naar uw verhaal, zodat we het probleem goed in kaart kunnen brengen. Met duidelijke vragen komen we er achter wat de mogelijke oorzaak van het lek is. Vaak plannen wij direct een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken. Op basis daarvan kunnen we u meer vertellen over het herstellen van uw dak.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. Na overlegd te hebben met u en uw akkoord te hebben ontvangen beginnen we direct met de daklekkage repareren. Ook tijdens onze werkzaamheden overleggen wij altijd met u over wat we doen.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage kan komen door schade aan uw dak. Soms kunt u zelf deze schade herstellen, maar het kan ook zo zijn dat u een dakdekker moet inschakelen om de schade te repareren. Temperatuurs- en luchtvochtigheidswisselingen, plantengroei en dieren laten hun sporen achter. Alle daken gaan achteruit. Je kunt schade en een daklekkage Zaandam dan ook niet altijd voorkomen. Wel is periodiek onderhoud belangrijk. Hierdoor gaat uw dak in ieder geval minder snel achteruit.

Lekkage plat dak

Na een kapotte dakbedekking is een slechte waterafvoer de grootste oorzaak van een lekkage plat dak. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de dakbedekking te repareren en door ervoor te zorgen dat de afvoer van water weer in orde is. Is de reparatie van een plat dak niet aan u besteedt? Een dakdekker van Extremera Dakwerken helpt u graag. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak via 085 - 106 13 97.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Soms kan de lekkage direct verholpen worden. Wij nemen onze volledig uitgeruste bedrijfswagen in ieder geval mee. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van de panlatten, plus stengels en het aanbrengen van dampdoorlatend doek. Hierdoor is uw dak waterdicht en wordt tocht voorkomen.
Panlatten en dampdoorlatend doek

Bel gerust bij daklekkage in Zaandam

Het liefst ziet u uw daklekkage vandaag nog opgelost natuurlijk. Met de hulp van de dakdekker van Extremera Dakwerken gaat dat lukken. Bij een daklekkage in Zaandam kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Schakelt u ons in, dan maken wij heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook al zijn we druk bezig op het dak, wij beantwoorden de telefoon altijd. Bel ons gerust op 085 - 106 13 97 of gebruik het contactformulier, dan plannen wij een afspraak met u in.