Dakisolatie in Zaandam

U zult geen spijt krijgen van het plaatsen van dakisolatie. Lees hieronder alles over de voordelen van dakisolatie, over de kosten en over de verschillende mogelijkheden. Nog even overleggen over dakisolatie in Zaandam? Onze dakdekker in Zaandam is specialist in dakisolatie. Hij vertelt u precies hoe de isolatie van uw dak in zijn werk gaat. Ons telefoonnummer is 085 - 106 13 97. Bel ons gerust.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. Elk dak is anders en ook de kosten die u bespaart door uw dak te isoleren varieert. Op basis van een gasprijs van 1 euro/m3 gas schatten wij de besparing op rond de €700 per jaar. Heeft u de huidige gasprijs bij de hand, dan kunt u een realistische inschatting maken van hoeveel u aan kosten kunt besparen bij dakisolatie in Zaandam. Drie andere voordelen van dak isoleren:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • U stoot minder CO2 uit omdat u minder gas nodig heeft om uw woning te verwarmen en helpt daarmee het klimaat.
  • Het heeft een positief effect op de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Zaandam laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. Het is het waard om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidies. Landelijke of regionale subsidies kunnen een groot deel van de kosten drukken. Subsidies zijn erg aantrekkelijk, maar let op de voorwaarden. Laat u goed informeren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor alle typen dak isolatie kunt u bij Extremera Dakwerken terecht. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Dakisolatie in Zaandam door ons uit laten voeren? Dan kiest u voor kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Uw schuine dak kan geïsoleerd worden door dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Er wordt dan isolatiemateriaal tegen de binnenkant van het dak aangebracht. Wanneer u uw zolder weinig gebruikt, dan kunt u er ook voor kiezen om uw zoldervloer te isoleren.

Dakisolatie buitenzijde

Dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak is ook een optie. Het is een snelle optie en is ook minder isoleren dan dakisolatie aan de binnenkant. Uw schuine dak isoleren? Ga dan voor dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Dit geeft de beste isolatie. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Zaandam door Extremera Dakwerken laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Vraag meer informatie aan of plan een afspraak in. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 - 106 13 97 of een afspraak maken via het contactformulier.