Dakinspectie voor alle daktypen

Ons dak staat het hele jaar door bloot aan diverse omstandigheden. Schade aan uw dak kan onmiddellijk gevolgen hebben voor uw woning, zoals lekkages of een verminderde kwaliteit van ‘het skelet’ van een dak. Om te voorkomen dat het zover komt, is het verstandig om uw dak te laten inspecteren. Zeker bij daken die al iets langer meegaan is het verstandig om een dakinspectie uit te voeren, waardoor u het dak en de levensduur hiervan een impuls kan geven. Mochten er zich vanuit de inspectie problemen voordoen, dan zullen wij onze bevindingen altijd met u doornemen.

Inspectie en opvolgend dakonderhoud

Een inspectie hoeft gelukkig niet automatisch problemen aan het licht te brengen. Mochten wij bij Devason echter wel zwakke punten op uw dak waarnemen, dan bieden wij de mogelijkheid tot dakonderhoud. Hierin herstellen wij de problemen die zich voordoen op het dak en zorgen we dat deze nadien weer in topconditie verkeert. Bij platte daken met bitumen bekleding en shingle daken voeren we uitgebreide onderhoudswerkzaamheden uit, terwijl we bij pannendaken klein onderhoud verzorgen. Aanvullend controleren we uw dakdoorvoer; een belangrijk onderdeel van ieder dak.

Dakinspectie in Hoorn

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren in Hoorn of heeft u een vermoeden dat dakonderhoud is vereist? Neem dan direct op met Devason. Wij voeren een uitgebreide inspectie uit op uw dak en herstellen deze naar de gewenste standaard. Bel ons direct voor een afspraak.