Dakinspectie voor alle daktypen

Ons dak staat het hele jaar door bloot aan diverse omstandigheden en daarom is het niet onverstandig om periodiek een dakinspectie uit te laten voeren. Schade aan uw dak kan namelijk onmiddellijk gevolgen hebben voor uw woning, zoals lekkages of een verminderde kwaliteit van ‘het skelet’ van een dak. Om te voorkomen dat het zover komt, is het verstandig om uw dak te laten inspecteren. Zeker bij daken die al iets langer meegaan is het verstandig om een dakinspectie uit te voeren, waardoor u het dak en de levensduur hiervan een impuls kan geven. Mochten er zich vanuit de inspectie problemen aan het licht komen, dan zal onze dakdekker in Zaandam de bevindingen altijd met u doornemen.

Inspectie en opvolgend dakonderhoud

Een inspectie hoeft gelukkig niet automatisch problemen aan het licht te brengen. Mochten wij bij Extremera Dakwerken echter wel zwakke punten op uw dak waarnemen, dan bieden wij de mogelijkheid tot dakonderhoud. Hierin herstellen wij de problemen die zich voordoen op het dak en zorgen we dat deze nadien weer in topconditie verkeert. Bij platte daken met bitumen bekleding voeren we uitgebreide onderhoudswerkzaamheden uit. Aanvullend controleren we uw dakdoorvoer; een belangrijk onderdeel van ieder dak.

Dakinspectie in Zaandam

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren in Zaandam of heeft u een vermoeden dat dakonderhoud is vereist? Neem dan direct op met Extremera Dakwerken. Wij voeren een uitgebreide inspectie uit op uw dak en herstellen deze naar de gewenste standaard. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 97 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.