Dakbedekking plaatsen Zaandam

Is uw dakbedekking toe aan reparatie of vervanging, of wilt u deze laten vervangen? De dakdekkers van Extremera Dakwerken helpen u graag met iedere dakdekkersklus in of rond Zaandam. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op via 085 - 106 13 97.

plat dak plaatsen Zaandam

Functie dakbedekking Zaandam

Dakbedekking wordt gebruikt om het dak te beschermen tegen water, zon, sneeuw, en tocht. Het kan voorkomen dat de dakbedekking op een gegeven moment zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Als u uw dak regelmatig laat inspecteren door een professionele dakdekker, kunt u dit risico minimaliseren.

Kleine beschadigingen aan uw dak kunnen op de lage termijn zorgen voor grote overlast en onkosten. U kunt hierbij denken aan houtrot, vieze vochtplekken en schimmel op uw muren en plafond. Laat Extremera Dakwerken de staat van uw dak controleren en in kaart brengen, om de levensduur van uw dak flink te verlengen.

Mogelijkheden dakbedekking Zaandam

Dakbedekking kan zowel op een plat dak als op een hellend dak aangebracht worden. Het materiaalgebruik varieert hierbij. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zink, metaal, kunststof of bitumen, dat aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van het dak geplaatst wordt. Om er voor te zorgen dat het water lekvrij kan worden afgevoerd, moet er ook gekeken worden naar een bijpassende afvoer.

De meest gebruikte dakbedekking voor platten daken, zoals garages, dakkapellen en tuinhuisjes, is bitumen. Het is relatief goedkoop en makkelijk inzetbaar, zowel alleenstaand als in combinatie met dakisolatie. Het is vaak mogelijk om bitumen te recyclen, wat het tot een duurzame keuze maakt. Soms is het ook een goede optie voor hellende daken, Extremera Dakwerken adviseert u graag hierin.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Werkzaamheden rondom dakbedekking worden regelmatig gecombineerd met het isoleren van het dak. Er kan veel warmte verloren gaan via het dak. Een betere dakisolatie zorgt ervoor dat u minder gas hoeft te gebruiken, wat u terugziet op de energierekening. Moet uw dakbedekking vervangen worden, kunt u overwegen of u ook gelijk de dakisolatie aan wilt pakken.

De vaardigheid en kennis van een dakdekker zijn erg belangrijk, omdat elk dak anders is. Bij Extremera Dakwerken zijn we erg ervaren in de verschillende dakwerkzaamheden, en beschikken we over een ruime kennis. Bij ons kun je terecht voor betrouwbare service. We bieden professioneel advies, effectieve reparaties en maken gebruik van de beste materialen.

Contact met Extremera Dakwerken voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Zaandam

Het kan ook zijn dat u al last heeft van stormschade of lekkage. Schakel dan zo snel mogelijk professionele hulp in, zodat het probleem ingeperkt blijft. U kunt bij Extremera Dakwerken gelijk een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om eerst vrijblijvend een adviesgesprek te hebben.

Zoekt u met spoed een professionele dakdekker omdat uw dakbedekking aan vervanging toe is, of wilt u deze laten inspecteren of repareren? In Zaandam kunt u Extremera Dakwerken inschakelen voor iedere dakdekkersklus. Wees er op tijd bij en schakel zo snel mogelijk een vakman in door het contactformulier in te vullen, of te bellen naar 085 - 106 13 97.